Dansk massage pige

Dansk massage pige bor fast i Zürich.

Min veninde der er Dansk massage pige tjener kassen.

Dansk massage pige tjener kassen i Zürich og Californien , på hjemme massage til liderlige mænd og par. Det er en af mine tideligere veninder, fra min tid som escortpige som har fundet denne fidus.

Og man må sige det er noget af en fidus, eller bare en god forretningsmodel hun har fundet sig. Hun tilbyder hjemmemassage til mænd og par, som mangler noget intimt i hverdagen.

Hun kombinerer massage med sex, og hjælper mange par gennem kriser i forholdet. En par massage med intime berøringer kan nemlig føre til en øget sex lyst, der kan styrke forholdet.

Ofte er det pigen der bliver tændt først når den danske massage pige, lader hænderne glide ned over bryst og fisse. Manden kan kun kigge til i det øjeblik, hun dykker ned og slikker sin klient.

Dansk massage pige får flere par i gang med sex.

Hun ligger der og slikker fisse på den anden pige, mens hun tvinger manden til at se på. Først når massage pigen siger det er ok, kan manden deltage i legen med sin partner.

Når manden får lov til at deltage, starter det med oralsex der er gensidigt i en 69’er for begges nydelse. Når begge parter er godt liderlige og tændte, starte næste fase med en Dansk massage pige.

Den anden fase er ren og skær sex, og her bliver min veninde tit inviteret med i legen af det par der har bestilt hende. Og det er lige her hun tjener de gode penge, da parret allerede er liderlige.

Sex massage giver de gode penge.

Det er sex massage og sexydelser der er penge i, og ikke bare en kedelig omgang oliemassage. Når kunder allerede er liderlige eller i gang med hinanden, er det nemt og sælge sine sexydelser.

De fleste mænd eller par min veninde kommer ud til, bestiller hende gerne til en trekant efter massagen.

Og de punger gerne ud ved kasse et, for og få udlevet deres sexfantasi om en trekant i de fleste tilfælde. Du kan læse endnu mere om sex og samliv ved, at klikke her.